top of page

CSR

logo heart of hope.png

Heart of Hope - Sibiu, Orlat (2002-2006)

 

Am participat împreună cu echipa Dr. Michael Murat și la inițiativa Fundației Heart of Hope, la acțiuni de voluntariat stomatologic la Centrul de Plasament din Orlat. Timp de câțiva ani am oferit tratamente stomatologice de cel mai înalt nivel copiilor aflați în situații familiale impresionante din acest centru de plasament.

În fiecare an, timp de o săptămână, ne luam echipamentele și materialele necesare, și ne instalam în centrul de plasament, lucrând câte 12-16 ore pe zi pentru a acoperi cât mai multe dintre nevoi.

A fost o experiență emoționantă, dăruind dar și primind mult de la acei minunați copii.

  • Facebook
logo change for change.png

Change for Change

Este un program inițiat de către Mihai Diniță cu diferite scopuri caritabile, anul acesta ținta fiind construirea unei case pentru copii defavorizați din Sinaia.

  • Facebook
logo principesa.png

Tinere talente (un program al Fundației Principesa Margareta a României)

“Nu e de-ajuns ca o țară să dea talente, ea trebuie să știe a le ține vii” - Nicolae Iorga

Programul “Daruiește un zâmbet!”

Este o inițiativă a DentAllFine, prin care încercăm să ajutăm persoanele defavorizate din comunitatea noastră. Pacienții nostri pot susține un tratament stomatologic al unui beneficiar al programului, sau doar o parte a tratamentului.

În momentul de față beneficiarii sunt bursierii “Tinere talente” ale Fundației Principesa Margareta a României, așadar avem un garant că beneficiarii sunt oameni care merită și apreciază ajutorul. Unii dintre ei vor deveni cu siguranță artisti de renume.

  • Facebook
bottom of page