top of page

Echipa

Serban Augustin 4_edited.jpg

Dr. Augustin Șerban

Board certified ICOI Diplomate

Iubesc stomatologia și, în aceeași măsură, iubesc oamenii! Sunt bucuros atunci când pot să contribui la fericirea celorlați și stomatologia este una dintre formele mele de manifestare a iubirii față de semeni. Sunt motivat de rezultatele pe care le am zilnic alături de echipa mea, ei sunt a doua mea familie și îmi înteleg pe deplin dedicarea și implicarea, urmându-mi astfel nivelul de seriozitate și calitate, dobândite în timp. Mă bucur de darul primit, și anume capacitatea de a întelege cu ușurință dorințele pacienților și posibilitatea tehnică și îndemănarea de a le transpune în realitate - așa se întâmplă așa-zisa magie!

Abagiu Dora 3_edited.jpg

Dr. Dora Abagiu

Medic specialist parodontologie

Am descoperit în parodontologie un domeniu fascinant, în continuă schimbare și evoluție. Faptul că pot sa fac o schimbare importantă în sănătatea orală a pacienților și, implicit, în calitatea vieții lor, îmi oferă o satisfacție uriasă. Relația medic parodontolog - pacient este una de lungă durată, astfel încât pun preț pe comunicare eficientă și încredere reciprocă. Sunt bucuroasă și mândră să am alături echipa DentAllFine! Sunt buni profesioniști din toate ramurile stomatologiei și am încredere că îmi pot practica meseria la cele mai înalte standarde.

Chawi Diana 3_edited.jpg

Dr. Diana Chawi

Medic stomatologie generală & Implantologie

În anul 2010 absolveam facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila și îmi orientam practica spre domeniile implantologie și estetică dentară. Am participat la numeroase cursuri de specialitate, traininguri naționale și internaționale alături de nume sonore din domeniile implantologiei: Prof. Doctor Augustin Mihai (România), Prof. Daniel Buser (Elveția), Sasha Jovanovic (USA), Maurice Salama (USA) și proteticii moderne: Domenico Massironi (Italia), Prof. Urs Belser (Elvetia). Am căutat să îmi tratez mereu fiecare pacient așa cum mi-aș dori să fiu eu tratată de un cadru medical: cu profesionalism, empatie, compasiune, responsabilitate, timp și, nu în ultimul rând, cunoștințe solide în domeniu. Pentru mine, siguranța și sănătatea fiecarui pacient sunt totul, iar zămbetul fiecăruia, la finalul tratamentului, pune câte o piatră de temelie la cariera mea medicală. Motto-ul care mă inspiră este: 'Change yourself, and you can change the world!' - John Maxwell.

Adrian Timofte.jpeg

Dr. Adrian Timofte

Medic specialist ortodonție

Întodeauna mi-am dorit lucruri mărețe și diferite. Profesional, cred că ortodonția, prin complexitatea ei, mi-a oferit ce aveam nevoie. Prin raportarea tratamentului la nivelul feței și funcționalității sistemului stomatognat, ortodonția în interdisciplinaritate cu celelalte specialități stomatologice poate să ducă la schimbarea înfățisării și implicit creșterea încrederii în sine. De asemenea intercepția unor anomalii de dezvoltare la copii și corectarea lor mă face să privesc optimist și bucuros specialitatea aleasă. Nu în ultimul rând legătura creată între medic-pacient de pe parcursul tratamentului se transformă mai mereu în prietenie de lungă durată.

Dr Bidu.jpg

Dr. Ionuț Bidu

Medic pedodonție

Când am ales o carieră în medicina dentară am avut în minte imaginea unui zâmbet larg, luminos și dăruit tuturor cu generozitate și imediat am realizat că mă gândeam la zâmbetul de copil! Din acel moment focusul carierei mele de medic stomatolog a fost îndreptat spre pedodonție sau stomatologie pediatrică. Bazându-mă pe exemplele de succes ale unor țări precum Danemarca, Suedia sau Finlanda, am înțeles că sănătatea orală a întregii societăți, ca ansamblu, nu se bazează pe tratarea problemelor dentare după ce acestea se manifestă, ci pe prevenție, îngrijire corectă și monitorizare stomatologică de rutină! Or, acești pași se fac încă din copilărie, pentru a se manifesta corect pe parcursul întregii vieți. Îngrijirea danturii copiilor începe odată cu apariția primului dinte iar îngrijirea profesională, în cabinetul stomatologic, este recomandată odată cu introducerea hranei solide în alimentație. SESR a realizat un studiu care arată că 83% dintre copiii români, cu vârsta de 6 ani, au dinții afectați de carii. Mi-aș dori ca generația copiilor mei să nu înțeleagă conceptul de ”frică de dentist” și să poată zâmbi frumos, până la adânci bătrâneți!

Arion Andrei 3_edited.jpg

Dr. Andrei Arion

Medic stomatologie generală

După încheierea studiilor de specialitate de la Universitatea de Medicină Carol Davila, m-am dedicat odontologiei, stomatologiei conservative și restaurarilor protetice. Unii o numesc pasiune, eu spun ca este vocație, la care adaugi informare, practică continuă, perseverență și autodepășire. Succesul în acest domeniu se traduce prin calitate și, evident, prin satisfacția pacientului.

Dr. Augustin Serban
Dr. Diana Chawi
Dr. Dora Abagiu
Dr. Adrian Timofte
Dr. Andrei Arion
Dr Ionut Bidu

Gabriela Dîrjan

Front Desk

Empatia și creativitatea m-au ajutat, de-a lungul timpului, să creez o relație profesională armonioasă cu echipa și cu pacienții DentAllFine. Îmi place ceea ce fac și nu mă concentrez decât pe creșterea competențelor, astfel încât să ating performanța în acest domeniu

Lili Ruja

Asistentă medicală
Profilaxie dentară

Fac parte din echipa DentAllFine încă din anul 2011, lucru care demonstrează devotamentul meu pentru acest domeniu de care m-am îndrăgostit, se pare, iremediabil. Sunt pasionată de chirurgie și profilaxie orala. Sunt fericită ca m-am dezvoltat profesional în interiorul DentAllFine, alcătuită din oamenii minunați, care lucrează în echipă. Iar pacienții simt acest lucru.

Laura Șerban

Asistentă medicală
Profilaxie dentară

Pot spune că atuurile la care apelez zilnic sunt răbdarea, atenția și precizia. Mă fascinează cazurile medicale complexe cu care ne confruntăm și nimic nu mă bucură mai mult decât să mă implic activ în rezolvarea acestora.

Nicoleta Morega

Asistentă medicală

Energia mea vine din lucrurile mici, simple, din fiecare zi. Îmi place să ofer celorlalți mici bucurii de fiecare dată când am ocazia, iar când nu sunt ocazii, îmi place să le creez eu. Hai să zâmbim larg mai mult, astfel încât să ne zâmbească și sufletul!

Alexandra Gherghe

Asistentă medicală

Optimismul, încrederea și iubirea față de oameni m-au adus mai aproape de domeniul medical. Mă bucură foarte mult ceea ce fac și ador copiii. Nu doar cu meseria de asistentă medicală mă mândresc, ci și cu faptul că sunt mama unei fetițe de 11 ani.

Sunt binecuvântată!

bottom of page