top of page
Caută

Igienizarea – tehnica Air Flow

La DentAllFine avem o misiune clară: să avem grijă de sănătatea ta dentară, prin cele mai bune metode de prevenție și tratament!Igienizarea dentară profesională (detartraj, periaj și Air Flow) este recomandată la fiecare șase luni. Pentru fumători sau pacienții cu implanturi dentare/lucrări fixe, recomandarea efectuării unei igienizări profesionale la fiecare 3-4 luni este deja un standard în medicina dentară la nivel internațional.

Tehnica de curățare cu Air Flow este o modalitate inovatoare care curăță în profunzime și lustruiește dinții, fiind extrem de benefică pentru îndepărtarea petelor încăpățânate, care apar cel mai adesea la fumători și consumatori de cafea sau ceai.

Această nouă tehnologie folosește un echipament care combină un amestec de apă, aer comprimat și particule fine de pulbere. Metoda este mult superioară tehnicilor tradiționale de curățare care utilizează instrumente abrazive și perii de lustruit suprafața dintelui.


E mai eficientă această procedură decât igienizarea standard efectuată?

Jetul de Air Flow curăță și lustruiește toate suprafețele dintelui, îndepărtează placa bacteriană, petele și depunerile moi. Este o tehnică mult mai eficientă decât curățarea profesională tradițională.


Este această procedură una dureroasă?

Curățarea cu Air Flow este o procedură nedureroasă, rapidă și non-invazivă! Dinții sunt curățați folosindu-se mai puțină abraziune la nivelul smalțului, ceea ce implică si o creștere a confortului beneficiarului.


Dacă am sensibilitate la durere, este curățarea cu Air Flow potrivită pentru mine?

Pentru că această tehnologie nu presupune folosirea vibrațiilor sau a instrumentelor care generează căldură pe suprafața dintelui, tehnica Air Flow este potrivită și pentru persoanele care suferă de sensibilitate dentară!


Cât durează procedura?

Curățarea cu Air Flow este de trei ori mai rapidă și eficientă în îndepărtarea petelor și a plăcii bacteriene dentare decât metodele tradiționale. Aceasta înseamnă mai puțin timp în cabinetul stomatologic. Pentru că procedura se personalizează în funcție de situația fiecărui pacient, aceasta poate dura între 20 și 30 de minute.

217 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page